Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

17. januar 2014

Magisk!!!!


Foto er magi! Foto er morsomt! Foto er utfordringer! Foto er minner! Foto er ivaretagelse! Foto er uttrykk! Foto er lek! Foto er fantastisk!

Elena Shumilova, bor på en bondegård på den russiske landsbygda sammen med sine to sønner, en kjempestor hund, en katt, andungen Pip og en kanin.

Tidlig i livet ønsket hun å bli arkitekt og gjennomførte denne utdannelsen. Deler av denne inneholdt tegning og visualisering og Elena tror at det er disse fagene som har fremmet lysten til å videreføre dette via fotografering.

For 2 år siden fikk hun sitt første kamera, et Canon EOS 5D Mark II, og ble straks bitt av basillen. Hun har ingen kunstige attåt-dibbidutter, men benytter seg av naturlig lys og ser utfordringen i å benytte de forskjellige lyskildene som finnes i omgivelsene; gatelys, tåke, levende lys, tåke, regn og snø – elementer som gir visuell og emosjonell dybde til bildene. Hennes inspirasjon er alt fra skiftende årstider, naturfenomener og naturen i seg selv.

Barna i bildene er hennes egne og dyrene bor på gården hun selv driver. Man kan spørre seg hvordan hun får tid til alt, men Elena tar bilder hver dag etter jobb og om natten, når barna sover, bruker hun mye tid foran pc’en når hun bearbeider bildene.

Bildene oser av hjertevarme og er superkoselige! Her er noen utvalgte fra hennes billedsamling:
















La deg inspirere av ovenstående! Finn frem ditt apparat og begynn å ta bilder du også! Motivene er der, det er bare for deg å prioritere det! .... og husk; øvelse gjør mester!

Vakkert, ikke sant?!
For å se flere av hennes fantastiske bilder; klikk HER


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar