Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

25. juli 2018

Tomatsalat på italiensk

Jammen .... hvor ble sommeren av ... eller var det sånn at vi ble så hypnotisert av alle de fantastiske dagene at vi glemte å få med oss at faktisk et par måneder med BARE sol, sol og atter sol har passert og vi har tatt hver solskinnsdag som en selvfølge!

Og mens vi har solt oss og slappet av og feriert og spist is og softis og isbiter i hvitvinen, har naturen gått sin gang! .... agurker og tomater er nå iferd med å modnes i mange drivhus rundt omkring, reddikene er allerede iferd med å bli "ferdige"- bokstavelig talt, salaten har nesten tatt dånedimpen i varmen, stangsellerien synes også at det har vært i varmeste laget mens bringebær, stikkelsbær og solbær elsker dette været. 

MEN - nok om været - idag vil jeg dele en liten videosnutt med dere som er glad i tomater, på italiensk vis. Dette skal i alle fall jeg invitere på imorgen, når bonusdatter kommer på besøk sammen med kjæresten. Det blir hyggelig og vi gleder oss til det! :)

Ta vare på hverandre og nyt livet og sommeren! Takk for hver dag - den er ikke en selvfølge, selv om mange går rundt og tror det! 

 

 

NYT! :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar