Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

3. mai 2013

Alder ingen hindring!

Sjokkis!!! Alle elsker sjokkis ... og alder er ingen hindring! 

... og i overimorgen kommer oppskriften på
grise-sjokoladekaken 
som alle vil ha!!! 

 
Følg med, følg med!!!

Men idag dreier det seg om Nutella, Sjokoladepålegg, Nøttepålegg, Sjokade, Sjoko-pålegg!

Smaker godt, men har du tittet på innholdsdeklarasjonen på kjøpeboksene?

Det blir fort en utfordring å forstå den - og som en kjent kokk sa; hvis innholdsdeklarasjonen ser ut som en kjemibok - la vær å kjøpe produktet!

Idag får du derfor oppskriften på hjemmelaget sjokoladepålegg som smaker kjempegodt og som atpåtil er laget med alternative produkter fra helsekostbutikken. Sundt også - ja, det går an! :)

Til ca. 4 brødskiver trenger du:

2 ss cashewnøttsmør
2 store ss kakopulver
2 ss agavesirup
1/2 ts vaniljepulver
1/2 ss myk kokosnøttolje
1 st Sukrinmelis (gjør smaken litt mildere - med tanke på evt. barn)

Fremgangsmåte:
Rør alle ingrediensene sammen i en bolle og smør på skiven! Nam nam nam!!! Oppbevar i kjøleskapet og ta ut ca. 10 min før bruk, slik at massen blir lettere å smøre på skiven!



Lykke til!!!
Bilder fra internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar