Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

5. mai 2013

Nettfreak????

Hvorfor gå ut av huset når man kan gjøre storinnkjøp hjemme foran pc'n?



Well, det er kanskje ikke så enkelt, men når man bor i et land som våres, med store avstander og mye grisgrendte strøk - kan nettshopping være en god løsning. Her ligger hele verden for dine føtter og du kan gjøre knallgode kupp!


Noen har kanskje litt sperre for å handle på nett, og de anbefaler jeg å starte i det små. Bestill noe du har lyst på, men ikke koster så mye. Kanskje en lampe eller en liten interiørting. De virkelig proffe handler både bygningsmaterialer og antikviteter på nett!

Selvfølgelig er det også noen bakdeler; som for eksempel sko- og klesstørrelser, farger, skjulte fraktkostnader o.l., så husk å lese det som står med liten skrift.

 
Jeg leste at en undersøkelse gjort på BI, konkluderte med at det definitivt er mange penger å spare på nettshopping. Så hvorfor ikke forsøke; du kan handle både reiser, musikk, helsekost, elektriske artikler, bøker, film, klær, vesker, sko, sminke, kontaktlinser, hud- og hårpleie samt møbler. Fordelen er at det alltid er noe på salg - uansett årstid, og du får det levert på døren ... i værste fall må du hente det på posten!

Her er innspill til noen steder, vel verdt å titte innom - og kanskje gjøre et røverkjøp!

Interiør
designmyworld.net
1000chairs.com
ikea.no
clarissahulse.com

Klær, sko og tilbehør
hm.com
shopbop.com
rustyzipper.com
vintagevixen.com
netaporter.com
threadless.com
pretaportobello.com

Diverse
Etsy.com
finn.no


Teknologi, musikk og film
fotovideo.no
komplett.no
apple.com
play.com
cdon.com
gadgets.no

Bøker
amazon.co.uk
haugenbok.no
bookdepository.co.uk

Kosmetikk
lookfantastic.com
strawberrynet.com
mineralissima.com
blivakker.no
waxit.dk

Små, smarte tips hvis du er uerfaren med netthandel kan være at du ber om faktura (istedetfor å bruke kreditkort) første gangen du handler med et nytt selskap. Hvis du returnerer noe, bør du vite at det kan ta veldig lang tid før du får pengene igjen, så vær nøye når du bestiller. Sjekk ut eventuelle toll- og fraktkostnader, og hvis det ikke står noe om dette, send en mail og spør vedr. dette innen du bestiller.

Bilder fra internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar