Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

22. juli 2013

21. juli 2013


Livet i kolonihagen fortsetter! Fuglene synger og freden er påtagelig! Solen steker og våre hyggelige hjelpere står på så svetten siler, men smiler fra øre til øre allikevel! Kolonihagehytten tar form og vi løp og kjøpte maling. 10 liter holdt akkurat til første strøk, så min kjære raste avsted etter en ny 10-liter rett før stengetid lørdag. Planen var å ha malt hytta 2 ganger rund baut innen mandag.

 



Sånt er jo greit å planlegge, men når fargemaskinen i malebutikken gir deg en helt annen farge, selv om fargekoden på lokket av boksen sier det samme som den første, blir det bare irriterende!

På grunn av dette, fikk vi ikke malt mer enn såvidt litt grunning av dører, Visir på vindskier og vinduskarmer og noen småpytlerier. Man kan trygt si at man er over gjennomsnittet ivrig, når man blir irritert over ikke å få stå i skyggen og male - istedet for å reise ut til svabergene en strålende vakker soldag som dette.



Igår fikk vi vårt første besøk i Kolonihagen! Kjempekoselig var det! Tone og Trond dukket opp med lille Oban! De hadde med seg mat og vi tok en pause i gresset!


Picknick i kolonihagen er ikke å forakte! 
Bærene i hagen er nå iferd med å modnes! Det er et herlig skue! Rips, Solbær, Kirsebær, Jordbær og Bringebær - vi svømmer i dem! Jeg gleder meg til å lage saft, syltetøy og rå-rørte bær.
Det finnes ikke noe herligere å spise bær som man selv har vært med på å drive frem! ... og så gjentar jeg meg til det kjedsommelige - de er IKKE sprøytet!! Juhuuuu! :D





Bilder (c) Marit Jørgensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar