Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

1. mars 2014

Arbeidsplassen du helst skulle hatt!

Ikke det at jeg kan tilby deg noen ny jobb altså, men i hagen, der trenger du helt sikkert en arbeidsbenk.

Er et arbeidsbord i hagen luxus eller en nødvendighet? Det er vel kanskje begge deler! Det er i alle fall en garanti for å slippe unna verkende rygg når du om våren, uten arbeidsbord, normalt står krokbøyd over pottene i timesvis etter et besøk i hagesenteret!

Jeg har sust rundt på internett for å finne arbeidsbord, og det skorter ikke på fine utgaver. Problemet er at mange ikke tas inn til vårt lille land, med vår korte hagesesong - men jeg håper dette kan brukes til inspirasjon!   Velg og vrak!



Fra Arbeidsbordet kan du organisere dine aktiviteter, ha alle redskaper på fast plass og holde styr på små og store planter som skal pottes om.  Plasser den på en sentral, men litt tilbaketrukket plass slik at du slipper å rydde den hver gang du forlater den. Den skal tåle å være skikkelig rotete, men husk at det er mange bakterier i jorden, så begrens rotet til fysiske ting og ikke bøss og planterester! ;)



Gå ut i vrimmelen, spa opp en handyman, gi ham et bilde av det bordet du gjerne vil ha og du skal se han fikser det! ;) ... eller kanskje du er handy nok selv til å snekre sammen noe.





Jeg at både Ikea og Hageland-kjeden har arbeidsbord som er brukbare!


Er du glad i å holde hagefeser, vil et rengjort arbeidsbord også kunne fungere som et avlastningsbord for både mat og drikke! Kjekt ikke sant?  :)
 


Kanskje også en tur innom butikker ekstra godt ekvipert for grillutstyr, kan være en god idé. Jeg synes mange av disse bordene minner om det som går under kategori "utstyr til utekjøkken".



Bilder fra the daily gardenists leverandører

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar