Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

8. februar 2014

Litt børst.......

Jeg tenker på våren og alt det den vil føre med seg.... på morsomt og mindre morsomt! Det er en god del rengjøring og tilretteleggelse som skal til innen ting faller på plass i uteområdet og man kan nyte -nyte - nyte!

Men arbeidet blir mye morsommere hvis man har redskaper som utover å være praktiske også er vakre, og jeg har vært på en engelsk side og tatt en titt på børster! De har så utrolig mange fine børster der ... og jeg håper vi kan ta hjem noen til min fremtidige web-shop etterhvert, slik at vi alle  enklere kan få tak i de og glede av de i hverdagen!

Nyt de praktfult enkle og vakre redskapene! De er alle nevnt med tanke på vårens utendørs bruk! :)


Laget av bærekraftig trevirke og naturlig bust, er ”Nutscene Flowerpot Brush” formet for rengjøring av kompostbinger og blomsterpotter, og fjerner uønskede rester fra hagestellet med letthet.

”The Garden” feiebrett og kost er laget for bruk utendørs i hagen eller i hagen bod. Feiebrettet er av pulverlakkert stål, med håndtak av tre og en hempe av skinn. Børsten fungerer godt med en sterk bust, perfekt til å feie opp smuss og hagerusk.


En miniatyr kost for å holde benken, gryter og verktøy ryddig. ”Palm Fiber Bench Brush” heter denne.

S-formet til å passe komfortabelt i hånden.  ”Redecker Scrub Brush” er laget i Tyskland av robuste naturlige palmefibre for tøff skrubbing. Den har en sjenerøs størrelse på 20 cm lang og 5,7 cm bred.

Egentlig designet for gullsmedbenker og med naturlig bust, er disse smale børstene et hendig verktøy for rengjøring i sprekker, på hyller og andre småsteder.

 

”Up Visp” er laget av naturlige rottråder og er en solid skrubb som man oftest finner på kjøkkenet, men den er også godt egnet for rengjøringsoppgaver i hagen.


Rens dine urner på overflaten (også på undersiden) med en klassisk kost i nederlandsk stil. Kosten er håndlaget av gress-strå og holdes sammen av rød hyssing.

 

Denne runde børsen er super til å børste vekk skitt fra nedfallsfrukt. Det er også perfekt for rengjøring av  nyplukkede grønsaker. Den har et komfortabelt håndtak av bøk og naturlig, passe fast fiberbust.


Hver benk trenger en flat benkbørste til å fjerne smuss, støv og rusk fra overflaten. ”Iris Hantverk Dust Pan Brush” er laget i Sverige av oljet bøk og med børste av hestehår.

 

Gartnere trenger å ha en god neglebørste for hånden. Igjen; ”Iris Hantverk Wood Nail Brush” er laget av oljebehandlet eik og naturlige fibre.



 

 Bilder fra "gardenista" internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar