Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

27. april 2013

Muffins og Rosa Compagnie!

Om det kalles shabby chic, cup-cake eller bare skikkelig rosa ....

Stilen er offisielt over; ikke trendy, 
no-no, 
absolutt ikke, 
ute!,
men allikevel ser det ut til at det treffer mange rett i hjertet.

Nå er det jo slik at dette bloggmagasinet forhåpentligvis skal være til inspirasjon og glede for alle og enhver - og derfor kommer det idag et innlegg fra det rosa hjørnet.

At noen liker å henge opp de slitte gamle, utvaskede trøyene til farfar og stiller de gamle, godt utgåtte penskoene til mormor i vinduskarmen, kan vel forklares med noe sånt som at det henger gode minner ved tingene. Utfordringen dukker opp når man får gjester og de ikke har helt samme erfaring med gjenstanden .... en falmet og gulnet ting, hengende på veggen eller et par godt gjennombrukte, gamle sko er ikke lekkert!

Da er det bedre å gå for de store tingene, som for eksempel en gammel kommode eller en seng, som kan pusses opp og brukes til noe fornuftig. Å dekke til bords med gjenbruk av gammelt sølvtøy skaper stemning! Gamle pressglass er også noe som skaper stemningen, men som ikke setter andre i forlegenhet! Kan man blande inn det gamle i naturens omgivelser, kan det gi et godt resultat.

Bruk en gammel seng ute og la naturen få være designer!

De som ikke er for det gamle, har utviklet sin egen gren og bruker den rosa delen av stilen. Her er litt inspirasjon for de som har lyst til å forbli på sin egen rosa sky! :)




Med dette håper jeg at deltagerne på Rosa Compagniet føler seg hensyntatt og at de har fått litt innspill til kommende sesong! ;o)

Bilder er hentet fra internett og bloggen "Les tables de stef", hvor mer inspirasjon kan hentes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar