Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

10. april 2013

7 uker igjen .....

Til hva?? ... tenker du ... og jeg svarer;


.... badebukse- og bikinisesongen!


Vi har vel alle noen ekstra kilo som vi ønsker å bli kvitt, og ikke alle er like flinke til å løpe på treningssentere eller trene hjemme. Det er alltid noe annet som må prioriteres! ... og magen, blir dessverre der den er!

Jeg er ikke spesielt flink til å trene, men forsøker å løse utfordringen med å gå en 30 minutters tur daglig, noe som i alle fall holder forbrenningen oppe! Nå som snøen etterhvert smelter og det tørker opp, burde alle legge turen til skogen - det gir rehabilitering til kropp og sinn.


For de av dere som ikke løper ned døren på treningssenteret, kan disse "triksene", muligens også  hjelpe på veien mot en flatere mage.

* Jo mer og bedre søvn du får, dess mindre blir maget påvirket. Stress og lite søvn kan resultere i mer magefett. Riv deg løs fra FaceBook eller TV, og kom deg i seng innen kl. 23:00. De fleste trenger mellom 7 og 8 timers søvn.

* Brus, Farris, Bris og øl inneholder kullsyre som blåser opp magen og bør ikke drikkes for ofte. Begynn å drikke friskt, kaldt vann og du skal se at du synes det er godt! I tillegg fremhever det smaken på måltidet!

* Årsaker til oppblåst mage kan bl.a. være dette: melkeprodukter, gjærbakst, løk og sterkt krydret mat. Prøv deg frem ved å kutte ut en ting av gangen, og du får identifisert hva din kropp evt. reagerer på.

* Sist, men ikke minst; Stram opp holdningen! Du ser høyere og flottere ut og magen blir mer harmonsik. Men du har enda en god grunn til å stramme opp holdningen. Ny forskning viser at du tåler ubehag og smerte bedre om du har en god holdning.

                                                                                                                                                                                                                                                       Bilder fra internett










For dere som ønsker å gi bikinisesongen en god start via kjøkkenveien, har jeg listet ned noen små sunne leveregler her: 


  • Spis dobbelt så mye grønnsaker som du pleier.
  • Spis like mye proteiner i gram som du veier i kilo.
  • Spis minimalt med sukker, helst under 100g per dag.
  • Spis sunt fett i hvert måltid, så du blir mett, - for eksempel avokado, nøtter, olivenolje.
  • Drikk vann, dropp kjøpejuice og brus!
  • Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar