Javisst er det fint. Ikke vanskelig å få tak i disse
tingene.
Skal du ha selskap og trenger noe å feste bordkort i, eller
bare vil ha en dekorasjon på bordet. Her er løsningen – men husk at frukt ikke
holder seg så lenge. Bruk gjerne frukt som har litt igjen i modningsprosessen –
da holder det litt lenger.
Slik gjør du:
Finn frem et egg og skill plommen fra hviten. Pensle hele
frukten med eggehvite (evt. tilsatt farge), og rull siden i sukker. La det tørke.
Når det er tørt, kan du for eksempel feste sløyfebånd i
stilken eller skjære et lite snitt til et bordkort.
Har du lyst til å dra idéen videre, kan du bruke den i f. eks. barnebursdag eller nyttårsaften! Det er bare fantasien som setter grenser.....
Da gjør du som følger:
Lag frosting av 40 g smør, 100 g nøytral smøreost, 50 g melis,
1 ts vaniljesukker. Bruk evt. konditorfarge i frostingen.
Pisk smøreosten, smør, melis og vaniljesukker
sammen i en skål til det er godt blandet og dypp f.eks. utskårne kakebiter, kjeks eller frukt i. Innen du setter det til tørk, dekoreres emnene.
Lykke til!
Bilder fra danske Cute Carbs
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar