Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

3. april 2014

Kom i vårstemning! Ta en tur til hagemessen denne helgen!

Hagemessen blir stadig mer populær - år og år, og arrangøren har da også gått inn for å gjøre den mer og mer interessant! De har reist til fjærn og nær for å la seg inspirere av utenlanske messer og har sanket mange gode idéer som du vil få glede av, hvis du tar turen! Det er ikke alltid like enkelt å komme i hagemodus når alt du møter er en grå og slakk plen i skjønn forening med noen grå, knekte pinner fra fjoråret!

Et besøk på messen kan gi deg inspirasjon så det holder langt utpå sensommeren!


Mange design- og visningshager
Årets messe viser mer enn tusen kvadratmeter designhager. Du kan vandre rundt i flotte, komplette visningshager og plukke ideer og elementer til din egen hage eller terrasse. Utvalget av drivhus, paviljonger, hagemøbler og griller, maskiner og utstyr har aldri vært større – og alt til gode messepriser - selvfølgelig! Ta med henger eller få varene ettersendt – valget er ditt.

Møt ekspertene
Er du en av de mange som drømmer om den perfekte hagen, men som rett og slett ikke har tid eller evner til å gjennomføre prosjektet? Snekre en levegg? Bygge en pergola? Lage grønnsakhage, eller planlegge en fredfull og vakker hage? På Hagemessen møter du ekspertene! Når dyktige anleggsgartnere og hageplanleggere får en finger med i spillet, kan selv det mest håpløse utgangspunktet bli gjennomtenkt og vellykket. Ta med skisse av hagen, terrassen eller balkongen din – på messen får du gratis hjelp hos flere av ekspertene.

I Kunnskapsgata finner du foreninger og lag innenfor grønn sektor. Hvorfor ikke bli medlem i en blomsterklubb?

Til uken kommer Sesonger til å legge ut en stemningsvideo fra messen, så følg med - spesielt du som ikke fikk anledning til å komme! Inspirasjon venter deg! :) Her litt fra fjorårets messe!



 Bilder (C) Marit Jørgensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar