Jeg har alltid likt friskpresset juice, men har - som de
fleste andre - holdt meg til appelsiner som håndpresses over en liten stjerneformet
"topp" av plast. Så hørte jeg om den nye måten å lage juice på. Bok
ble kjøpt inn og juice-maskin kom en stund etter. Dette måtte prøves!
Nå er vi hektet på juicing. Det er supersundt og supergodt.
Det er fantastisk hvordan man får i seg alle vitaminene og mineralene på en
kort stund og i en så god smak - helt uten tilsetningsstoffer eller sukker.
Jeg har derfor lyst til å promotere en herlig oppskrift fra
en av bøkene til hun som kalles Norges Juice-dronning, Carina Hultin Dahlmann.
Liker du pistasj is? Da må du prøve denne supersunne og gode
pistasj juicepopsen i helgen fra boken Superjuicy!
Mange forbinder kanskje pistasj med den grønne isen, men det
er dessverre sjelden ekte pistasjnøtter som gir den grønne fargen eller smaken.
I denne oppskriften er det spinatjuice som gir både næring og en herlig grønn
farge, mens nøttene gir den gode smaken – i tillegg til sunt fett og protein.
½ stort eple av søt type
1 dl kokosmelk (ikke fettredusert)
2 håndfuller spinat
1 banan
1 håndfull naturell pistasjnøtter
Slik gjør du: Press juice av eple og spinat. Bland juicen
sammen med kokosmelk og banan i en blender og bland til glatt. Tilsett
pistasjnøttene i blenderen og bland videre til nøttene er knust og blandingen
er glatt. Hell over i former og frys.
Prøv dette folkens, jeg lover deg - du blir ikke skuffet.
For mer informasjon om juicing, kan du gå på hennes web-side HER
Lykke til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar