Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

15. november 2013

De nye metallene

Akkurat som mote, er trendene hele tiden i bevegelse. Det er ikke bare teenagere som blir påvirket, det er helt klart satt ut til å skulle styre oss voksne også! I år, som tidligere nevnt her, er det det varme, overdådige og gyldne som teller, og for å henge med denne vinteren, må lommeboken tåle en kraftig støyt! Det skal være høy glam-faktor!!!


Her er litt inspirasjon for deg som vil henge med og et lite tips til hvordan du, med få hundrelapper, kan ta en shortcut som virkelig monner! 

Alle som er gjennomsnittlig interessert i interiør, har en eller annen gang sukket over et kobber-badekar med løveføtter ...... inntil man har sjekket prisen! Da har liksom drømmen krakelert slik drømmeboblene ofte gjør i Disneyfilmer - spesielt Pluto har slike krakk stadig vekk!


Men nå er drømmen allikevel oppnåelig for et par hundrelapper. Dette tipset fant jeg i Francheskas vakre verden, som kan opplyse at blad-kobber kan kjøpes i alle fall to steder; henholdsvis her og her.


Og da er det jo bare å gyve løs, sett av helgen og skap en helt ny og trendy atmosfære på badet! :) Kan gi liv til flere hyggelige stunder det! ;)

De nye metallene er merkbare i handelen om dagen; bestikk, lamper, vaser og urner skal være gyldent! Skal du henge med, bør du bytte ut den sølvaktive Mac'en og det stålfargede kameraet ditt! Nå er det gull som gjelder!


Høy hverdagsglam-faktor

 Enda høyere glam-faktor!


Kanskje på tide å begynne på et innlegg om sparetips?  :)

God week-end til alle lesere! 

Bilder fra internett

1 kommentar:

  1. hei. Hvor finner man pris på et sånt badekar? Vi har et stående vi lurer på å selge, men vet ikke hva vi kan ta. har googlet og googlet, men kommer bare itlbake til denne bloggen:) Håper du kan svare selv om innlegget er litt gammelt:P

    SvarSlett