Når dagene er grå og kjedelige trenger vi litt oppmuntring.
Det hjelper å tenke på små italienske landsbyer med glødende jordfargede hus,
duftende matgryter, musikk, lokal vin og god mat.
Hvorfor ikke prøve en bruchetta en kveld eller kanskje til
lunch en fridag? Bruchetta finnes i mange variasjoner og her har du en med
kantarell, hviløk og trøffelolje.
Med kantarell |
Du trenger:
2 skiver landbrød til hver person
Olivenolje
Lys trøffelolje
Kantareller eller annen type sopp som du liker
Hvitløk
Parmaskine
Krydder - timian eller basilikum
Fløte
Parmesan
Salt og pepper etter smak
Med champignon |
Slik gjør du:
Pensle begge brødskivene med en blanding av begge oljene.
Husk at trøffeloljen smaker mye, så du må smake deg frem i blandingsprosessen.
Pensle begge sider av skivene.
Stek soppen gylden i smør og ha over det krydderet som
passer best til sopptypen. Hell over litt fløte mot slutten og la det koke
svakt i et par minutter.
Stek brødet i ren panne på begge sider og gni det inn med
hvitløk når det er ferdigstekt. Fordel fløteblandingen og legg et par skiver med
parmaskinke på toppen. Topp med revet, fersk parmesan og krydder etter smak.
Del gjerne bloggen med noen du tror vil glede seg over den :) Takk for at du leser innleggene våre!
Bilder fra internett
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar