Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

16. september 2013

Høstmote


Frem til nå har lyse og fargeglade klær dominert hver gang vi har åpnet klesskapet! Sommerlige farger som gir minner om varme, glade og lystige dager fylt med gullgul sol, blå himmel med hvite skydotter, glitrende blått hav og gyldne svaberg, duftende blomster i alle farger og varm grønn gressplen.

Denne week-enden skal de aller fleste vike plassen for rolige høst- og vinterplagg i rolige og duse farger. Egentlig skulle man bruke mer farger om vinteren. Det sies at farger tilfører energi, og det trenger man jo når soltimene blir kortere og fargene ute definitivt forsvinner.... Kanskje noen fargeglade topper og bluser allikevel skal få henge???

For de som enda ikke har fått med seg høstens trender, og som ønsker å følge de; kan vi opplyse at  du skal beholde de burgunder klærne du kjøpte ifjor, spe på med vinrødt og sørge for å kjøpe klær og tilbehør med frynser! Bladet KK anbefaler å kombinere de mørke fargene med rosa .... og lette farger, så da kan du kanskje fortsatt bruke noe fra sommergardroben! Jeg synes også jeg ser dyriske mønstre på mange av klærne i tillegg til "pelsdotter" her og der.....  Her er litt høstlig inspirasjon - for de som følger med på trendene:





 
Bilder fra internett/KK

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar