Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

21. desember 2014

Slipsknute for distré mann???

Av og til lurer jeg på om menn har en egen, innebygget evne til å gå litt inn i seg selv når presset braker løs og det er julekaker, skriving av lister til julemiddager, 1.dagslunch, 2.dagsmiddag, presanger som skal pakkes inn og merkelapper som skal skrives, nisser som skal plasseres ut på riktige steder og stearinlys som skal byttes og kalkunen tines. 

I butikken kan det virke som om all flyt er opphørt. På vei inn i kjøpesenteret møter 4 personer, på vei ut, 6 personer  på vei inn og; vips er inngangen totalt blokkert og slitte knehaser, høyhælte støvletter og skinneben knekker i bråstopp - som fyrstikker. Folk ser ut til å ha mistet retningsansen og kan plutselig stoppe opp og se ut til å lure på hva de egentlig var akkurat der for.

Gullsmedbutikkene fylles med rødmussede menn, med frustrerte blikk og tynne lommebøker.

Det totale breakdown merkes på at det kommer et brøl fra badet julaften ettermiddag om at - "Kan du hjelpe meg med slipset!" - det er noe feil på det!!!  Da er det at julestresset også har nådd mannen!

Som et lite tips til en sliten julekone, viser jeg her et lite oppsett på hvordan knytte slipsknute - for det er nemlig ingen garanti for at damen i huset husker bedre enn mannen!

Versågod, her er noe alle skulle kunne få noe ut av - både damer og menn - oppskrift på "matpakke-knuten"!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar