Snakk om å gå fra grå mus til gullfugl!
Vi klippet med oss et par blader fra kolonihagen her om dagen og laget denne supergode suppen - som vi anbefaler deg å prøve også. Oppskriften fant vi på internett og så prøvde vi oss frem litt selv i tillegg.
Versågod og velbekomme! Følg med - flere oppskrifter kommer!
God og mett blir man også! |
1) Kok opp 1,7 l vann og bland ut med grønsak- eller kyllingbuljong til en god kraft.
2) Mens buljongen koker opp steker du gul løk, blank og spe så med kraften.
3) Hakk opp ca. 1/2 kg grønnkål og ha i kraften - la koke i ca. 10 minutter.
4) Lag jevning av litt melk og mel og spe suppen. La den koke lett opp og kjør en omgang med stavmixeren. La det være igjen litt av bladstrukturen, - det skal se ut som hakket spinat.
5) Spe med fløte og smak til med salt og pepper.
Server gjerne sprøstekte bacon-skiver i suppen. Har du ikke bacon tilgjengelig, kan krutonger også gjøre seg som garnityr.
Det minker fort i gryten - oppskriften holder til max 4 porsjoner. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar