Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

1. desember 2016

Oppskrift Gløgg




Inviter venner som kommer innom på et glass gløgg! Det er hyggelig og vennene vil føle at de blir satt pris på når de får litt gløgg og en koselig julekake servert - selv om det ikke er selskap! :) I tiden rundt jul skal vi jo kose oss litt ekstra!

I Herr&Fru Jørgensens nye nettbutikk ( https://www.herrogfrujorgensen.no )kan du bestille både ferdig gløgg og gløgg krydder, så her er det ingen unnskyldning for å la være.

Husk bare å bestille innen juleposten begynner å stappe seg til, for da får du ikke tid til å kose deg før jul!

Her får du oppskriften på gløgg uten og med alkohol:

Alkoholfri

Kjøp blåbær, rabarbra eller multegløgg hos Herr&Fru Jørgensen, varm den opp og du kan servere den alkoholfri sammen med hakkede mandler og rosiner.


Med alkohol: 

Ønsker du å bruke rødvin, gjør du som følger:


* Hell 1/4 dels pose Gløggkrydder fra web-shop'en  i en gryte med 3 dl. vann
* La småkoke i 3-15 minutter
* Sil av vannet og blad dette sammen med 0,75 l (1 flaske) rødvin i en gryte
* La alt varmes opp til ca. 80 grader, skal ikke koke!
* Server med hakkede mandler, rosiner og små appelsinbiter.

 Bilder egne + internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar