Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

12. mars 2018

Nettbasert / Online KURS i hageplanlegging og hagedesign


Aller først vil vi takke for alle gode tanker og hyggelige meldinger vi har fått etter at vi gikk over til nettbutikken herrogfrujorgensen.no! Det gjør oss både varme og gode innvendig og vi føler oss utrolig heldige som er omgitt av så mye positivitet! Tusen, tusen takk!

Positivitet penser oss inn på den deilige sommeren som ligger og venter på oss om bare noen måneder. PLUTSELIG er den her, og er du en hageeier, som husker at du egentlig ville hatt orden på hagen i fjor - men ikke rakk å gjøre noe, ja så er det fremdeles tid til å få orden og styr på hagen innen denne sommeren kommer.

Vi inviterer deg med på nettbasert kurs i hageplanlegging og design!

Dette er et kurs som tar for seg det grunnleggende og omfatter alt som skal til få orden på hagen. Her får du redskapene til å finne den stilen du egentlig ønsker deg og trenger - i forhold til hvor mye tid du har til å bruke på vedlikehold og stell. :)

Her lærer du om fargekombinasjoner og om hvordan du komponerer flotte bed, hvordan du skaper rom i hagen og om hvordan du lager en enkel hagplan for deg selv. I siste leksjon planlegger vi en hage sammen - på arket, steg for steg og bruker alt hva vi har lært i de tidligere 7 modulene. Har du lyst til å forsøke å hjelpe andre med deres hage, er dette også en god basis for å gjøre det!


Kurset er nettbasert og du tar det akkurat når du har tid og det passer for deg. Du kan likegodt sitte på hytta som hjemme eller andre steder, bare du har nett-tilgang. Bli med da vel!

Klikk her; https://kurs.hageplanlegging.no/ og du tas til siden der du kan lese mer om kurset og innholdet samt melde deg på, hvis du har lyst! Sees vi på innsiden? Du er i alle fall hjertelig velkommen i kursgruppen!

Gode hagehilsener med vårlig inspirasjon fra Herr&Fru Jørgensen

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar