Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

16. mars 2018

Dette visste du kanskje ikke om Mojito?




Drinken ble utviklet på Cuba på 1800-tallet og ble straks en av Ernest Hemingways favoritter. På Cuba vokser det masser av lime og mynte, og dette passer godt sammen med Rom. Dermed var oppskriften på Mojito klar, og den ble Cubas uoffisielle nasjonaldrikk.

Under forbudstiden i USA valfartet amerikanerne til Cuba og de ble introdusert for de cubanske spesialitetene. Drinken Mojito drikkes på trendy barer i USA og Europa. Etterspørselen har nå tatt helt av og i dag fås denne søte, litt syrlige blandingen av mynte, sukker, lime og rom verden over.

Mojito er en velbalansert drink, som har en smak som passer både kvinner og menn.

Den er et smart drinkvalg til selskapet, da urter og lime avgir en utrolig deilig duft i hele rommet og gir det lille ekstra.

Vår Mojitosirup med mynte og limesmak er super til å lage en deilig tørstedrikk av. Du blander konsentratet med vann eller Bris/Farris, noen isbiter samt mynteblader, da blir det en deilig limonade.  Fryser du limonaden blir det også en deilig sorbet. Eller hva med å prøve den som smakforsterker på ostekaken?

Skal du lage den deilige, friske Mojito-cocktailen, blander du Mojitosirupen fra Herr&Fru Jørgensen med rom, Bris og litt knust is. Pynt med mynteblader og ha gjerne en skive lime til.
Kjøp HER

Bestill nå for å sikre deg levering innen påske! BESTILL HER

PS. Et godt tips til slutt: Gi myntebladene et lite pisk mot kjøkkenbenken før du pynter drinken. Da frigjøres de gode mynteduftene fra bladene. 

Dette blir påskens beste Mojito!   God påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar