For de som enda ikke har bestemt seg for hva de skal servere
eller ha til kaffen på grunnlovsdagen vår ...
hva med å servere lakrisvafler med
kirsebærsaus til?
Det smaker himmelsk - det kan jeg love! :)
Lakrisvafler med Kirsebær Sirup fra Herr&Fru
Jørgensen
4 personer (8 plater)
200 g hvetemel
100 g spelt
3 ss brunt sukker
2 ts bakepulver
1 ts salt
Revet skall av en usprøytet sitron
½ - 1 ts kardemomme
5 dl melkeblanding av 50/50 helmelk/fløte
4 egg
100 g smeltet smør
1/2 dl lakrispulver fra Herr&Fru Jørgensen
Tilbehør: Selleberg Kirsebærsirup fra Herr&Fru Jørgensen
Slik gjør du:
Slik gjør du:
Bland sammen alt det tørre i en skål sammen med det revne
sitronskallet. Melkeblandingen og eggene piskes sammen og blandes i det tørre.
Lag en jevn røre.
Tilsett det smeltede smøret og lakrispulveret og VIPS -
røren er klar til å stekes.
Server med Kirsebærsirup fra Herr&Fru Jørgensen
Bilder fra internett
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar