Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

9. februar 2016

Begravelse og sorgbinderi

Butikken vår har mange fasetter og det er kanskje ikke alle som tenker at vi - i tillegg til å selge økologiske velværeprodukter, interiør, bøker, gourmetmat, kaffe takeaway og hageplanlegging - også leverer blomsterbinderi for både bryllup, konfirmasjon, dåp og - når noen har forlatt oss for alltid.  

Det siste kalles på fagspråket "Sorgbinderi.



Vi er en unik liten butikk med få ansatte, men er veldig stolte av å ha en mester med oss på laget som har reist rundt i nabolandene våre og holdt kurs og blomsterdemonstrasjoner samt deltatt i mange mesterskap. Et år kom han hjem til gamlelandet med trofé og brev på å være Dansk mester i blomsterbinding.

Alle kan vi kanskje sette sammen en bukett og binde den sammen, men det blir ekstra flott når en som virkelig kan det - gjør det. :) Hos herr&fru Jørgensen tar vi ingenting for å binde eller pakke blomstene i delikate og presentable fremstillinger. Vi legger litt ekstra i det, slik at dere får en ekstra glad mottaker og føler dere vel når dere gir bort en bukett.

Det behøver ikke å være høytidelige anledninger som man kjøper blomster til - det er også veldig hyggelig å komme hjem og glede med en overrasskelsesbukett midt i uken, ikke bare i helgene.


Når noen har mistet sin kjære er det ofte med blomster vi ønsker å gi våre siste hilsener. Sorgbinderi skal være helt opp til de som sitter igjen å ta stilling til. Noen vil gjerne ha en kistepynt hvor en kjær eiendel er satt i en sammenheng med blomster. Noen vil ha spesielle farger eller spesielle blomster. I slike situasjoner lytter vi og tar oss ekstra god tid. Det er fryktelig vondt å miste noen og det er en belastning å måtte gå igjennom formalitetene ved et bortfall av et kjært menneske. Det tar vi hensyn til og viser forståelse. Vi hjelper og veileder deg i slike situasjoner med vår livserfaring og modenhet når begravelse eller bisettelse skal planlegges blomstermessig.

Uansett type binderi, størrelse, utsmykning, utforming, fargevalg eller kombinasjon - hos oss får du en faglig dyktig blomsterdekoratør til din disposisjon! :)

Les mer om oss på http://www.herrogfrujorgensen.no eller ring oss på tlf. 947 94 113. Velkommen til oss! :)


Bilder fra internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar