Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

27. november 2015

Julearrangement hos Herr&Fru Jørgensen i Sandefjord

Vi driver vår lille livsstilsbutikk i Sandefjord og har nå holdt på i 9 måneder.

Det har vært 9 givende måneder med utrolig mange hyggelige mennesker, mye latter og gøyale episoder.

Vi er helt i knestående over hvor godt vi er blitt mottatt og at folk kommer og nesten passer på oss. Utrolig hyggelig!

Nå som den litt stressende førjulstiden nærmer seg, ville vi gjøre litt for de av våre kunder som hadde lyst til å være kreative, så vi leide inn Helen Fredholm (hun med den fantastiske besøkshagen på Skreia på Toten) til å lære oss gameldags julepynt med papirklipp.

Sent onsdag kveld etter stengetid rigget vi til med fremviser og lærret, langbord, gløgg og pepperkaker og deilig marsipan - direkte ankommet fra Danmark ..... - det var mange som ikke kunne stå for de! :) hmmm hmmmm ;)

Etter en kort innføring var det damenes tur til å prøve seg  .... da ble marsipan og deilig drikke plutselig nedprioritert og et høylydt konsentrat av stillhet senket seg i lokalet. Skal også innrømme at vi så et par tunger krølle seg i dyp konsentrasjon mens knivspissenes krasse risp skar ut flotte modeller.

Takk for en superhyggelig aften jenter! Vi fikk oppfordring om å lage flere slike aftener, så da må vi jo bare ha det i tankene når januar/februar kommer med sitt lille vacuum ... Da trenger vi litt inspirasjon igjen!

Jeg fikk lov til å legge ut bilder fra den trivelige kvelden, så da kan dere dømme for dere selv .... en superkonsentrert gjeng dyktige damer - det kan jeg love! :)

Tusen takk til alle dere herlige jenter for en super aften!









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar