Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

1. juli 2015

Kolonihagen er våknet til live igjen!

Kolonihagen er form og står der frodig og struttende. Etter en kald start var vi litt usikre på hvordan det ville bli denne sommeren - men BOOOM, så var den der.

Det startet med at et vennepar fra København kom på besøk - og de hadde med seg en gave til kolonihage-hytta! I tillegg til gaven hadde de med seg små spesielt spikkede kiler som skulle stå bak, de hadde forhåndsboret hull for oppheng og hadde med spesial-skruer - så her var det bare bestemt på forhånd - denne gaven skulle opp på veggen ... :)




 
























Det har ikke vært mye hagearbeid som har trengtes denne våren/sommeren. Vi har luket litt her og litt der. Vi har flyttet alle Tuste-nellikene, da de sto på en plass hvor det kommer en ny redksapsbod og så har vi bare satt ned et par nye planter.

Selvfølgelig har vi sådd noen frø, men tiden har løpt fra oss, så mange frø ligger fremdeles i posen sin.... og der har de det sikkert godt. ;)

Her er noen bilder fra hvordan det så ut for 2 uker siden. Nyt naturen og alt den står for! :)


Takk for at du leser bloggen. Jeg blir selvfølgelig glad hvis du har lyst til å dele den videre til noen du tror også ville like den! :)

1 kommentar:

  1. Så stilig gave dere fikk! Så lekker kolonihage dere har. Kos dere masse i sommer :)

    SvarSlett