Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

14. mai 2015

Kirsebærsirup og lakrispulver - en sikker 17. mai success!





















For de som enda ikke har bestemt seg for hva de skal servere eller ha til kaffen på grunnlovsdagen vår ... 
hva med å servere lakrisvafler med kirsebærsaus til?

Det smaker himmelsk - det kan jeg love! :)

Kirsebærsausen og lakrispulveret får du hos Herr&Fru Jørgensen, i Kilgata 10, Sandefjord! Velkommen innom!  .... og oppskriften finner du under! Superenkelt og vanvittig godt! 


Lakrisvafler med Kirsebær Sirup fra Herr&Fru Jørgensen
4 personer (8 plater)

200 g hvetemel

100 g spelt

3 ss brunt sukker

2 ts bakepulver

1 ts salt

Revet skall av en usprøytet sitron

½ - 1 ts kardemomme

5 dl melkeblanding av 50/50 helmelk/fløte

4 egg

100 g smeltet smør

1/2 dl lakrispulver fra Herr&Fru Jørgensen

Tilbehør: Selleberg Kirsebærsirup fra Herr&Fru Jørgensen

Slik gjør du:

Bland sammen alt det tørre i en skål sammen med det revne sitronskallet. Melkeblandingen og eggene piskes sammen og blandes i det tørre. 
Lag en jevn røre.

Tilsett det smeltede smøret og lakrispulveret og VIPS - røren er klar til å stekes.


Server med Kirsebærsirup fra Herr&Fru Jørgensen


Bilder fra internett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar