Et anderledes online magasin om livet utendørs, mat og vin, kultur og reiser samt livet generelt.

31. juli 2014

Juicy!




Jeg har alltid likt friskpresset juice, men har - som de fleste andre - holdt meg til appelsiner som håndpresses over en liten stjerneformet "topp" av plast. Så hørte jeg om den nye måten å lage juice på. Bok ble kjøpt inn og juice-maskin kom en stund etter. Dette måtte prøves!

Nå er vi hektet på juicing. Det er supersundt og supergodt. Det er fantastisk hvordan man får i seg alle vitaminene og mineralene på en kort stund og i en så god smak - helt uten tilsetningsstoffer eller sukker.

Jeg har derfor lyst til å promotere en herlig oppskrift fra en av bøkene til hun som kalles Norges Juice-dronning, Carina Hultin Dahlmann. 


Liker du pistasj is? Da må du prøve denne supersunne og gode pistasj juicepopsen i helgen fra boken Superjuicy!

Mange forbinder kanskje pistasj med den grønne isen, men det er dessverre sjelden ekte pistasjnøtter som gir den grønne fargen eller smaken. I denne oppskriften er det spinatjuice som gir både næring og en herlig grønn farge, mens nøttene gir den gode smaken – i tillegg til sunt fett og protein.

½ stort eple av søt type
1 dl kokosmelk (ikke fettredusert)
2 håndfuller spinat
1 banan
1 håndfull naturell pistasjnøtter

Slik gjør du: Press juice av eple og spinat. Bland juicen sammen med kokosmelk og banan i en blender og bland til glatt. Tilsett pistasjnøttene i blenderen og bland videre til nøttene er knust og blandingen er glatt. Hell over i former og frys.


Prøv dette folkens, jeg lover deg - du blir ikke skuffet. For mer informasjon om juicing, kan du gå på hennes web-side HER

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar